Septicflesh en Inquisition naar Doornroosje op 24 januari

09-10-2017

Een hele dikke, monsterlijke exclusieve NL co-headline metal package op woensdag 24 januari in Doornroosje januari met Septicflesh én Inquisition.

De kaartverkoop is per direct gestart via de website van Doornroosje.

Er is veel veranderd voor Septicflesh sinds hun vorige plaat, ‘Communion‘, het album dat alle voorgangers in de schaduw zette. Gitarist Christos Antoniu studie klassieke composities in Engeland tilde de band naar een geheel ander niveau. De dark metal, waarin black, death, doom en gothic metal naadloos in elkaar overvloeien is vergroeid met die klassieke invloeden als een muzikale cyborg. Het kersverse album ‘Codex Omega’ van de Griekse band borduurt hier op voort. Het is hun absolute meesterwerk tot nu toe. Een overdonderend, massief en magistraal epos, een klassieker in de dop. Dit gaat geweldige show opleveren in Doornroosje, daar kun je zeker van zijn, zeker met dit vette geluid!

Inquisition is inmiddels bijna kind aan huis in Nijmegen. Hun laatste album met de allesomvattende titel ‘Bloodshed Across the Empyrean Altar Beyond the Celestial Zenith’ is één grote black metal razernij van het hoogste niveau. Al is het geheel wat trager dan de voorgangers, de dreiging die er vanuit gaat is er niet minder om. Live staat het duo als een huis, dat hebben ze inmiddels wel bewezen.

Septicflesh